Η ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ

Η πρώτη νύχτα με το νέο μέλος της οικογένειας δεν θα κυλήσει και τόσο ήσυχα! Τα κουτάβια χρειάζονται 2 – 3 μέρες για να προσαρμοσθούν στο νέο τους περιβάλλον, δεδομένου ότι υπάρχει έντονη νευρικότητα, περιέργεια και επιφυλακτικότητα.

Καλό είναι να έχουμε προμηθευτεί με πάνες ενα πάρκο και κάποια παιχνιδάκια για μια ευκολότερη προσαρμογή..

Οι περισσότεροι νέοι ιδιοκτήτες κάνουν συχνά λάθη, όπως να παίρνουν το κουτάβι μαζί στο κρεβάτι τους, να του επιτρέπουν να κάνει ότι θέλει ή ακόμα να ξενυχτάνε μαζί του εως ότου αποκοιμηθεί… μα ούτε καν για την πρώτη νύχτα! Είναι σημαντικό, να δείξουμε στο κουτάβι μας από την πρώτη στιγμή κιόλας, το τι επιτρέπετε να κάνει και τι όχι. Του απευθηνόμαστε πάντα με χαμηλό τόνο φωνής και προσπαθούμε να του αποσπάσουμε την προσωχή με κάποιο παιχνίδι του ώστε να αποτρέψουμε τυχόν σκανδαλιές. Απλά του παρέχουμε έναν χώρο ασφαλή και περιορισμένο, όπου δεν υπάρχουν καλώδια και άλλα αντικείμενα (Τα οποία θα μπορούσε να μασήσει), μαζί με το κρεβατάκι του και πάντα άφθονο νερό!

Υπομονή και όλα τα άλλα έρχονται….Για περισσότερες πληροφορίες, πάντα στην διάθεσή σας!

694 300 6000

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μπορείτε να αποκτήσετε το κουτάβι σας σήμερα από εμάς, εύκολα και με αξιόπιστες διαδικασίες.
Εμείς από την μεριά μας, σας εγγυόμαστε ότι τα κουτάβια μας πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ποιότητας, το μόνο που μένει από εσάς είναι τα αγαπήσετε και να φροντίσετε όπως τους αξίζει.

Όλα τα κουτάβια μας είναι εμβολιασμένα και αποπαρασιτομένα και πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στο 694 300 6000 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ