Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας, απέχει πολύ από εκείνη των Petshop, χονδρέμπορων και των μεταπωλητών! Δεν εισάγουμε Παζαρόσκυλα απο Βουλγαρίες και Ουγγαρίες! Δεν κρατάμε τα κουτάβια μας σε γυάλες, υπόγεια, kennels και κυνοκομεία! Δεν δίνουμε παραγγελίες μέσω τηλεφώνου ούτε και τιμές μέσα από καταλόγους! Ταξιδέυουμε εμείς οι ίδιοι και επισκεπτόμαστε το κάθε εκτροφείο ξεχώριστα όπου ελέγχεται (και απο τον κτηνίατρο μας) και παραλαμβάνεται το εκάστοτε κουτάβι! Στην συνέχεια θα παραδοθεί απο εμάς με ασφάλεια απευθείας στην νέα του οικογένεια! Συνεργαζόμαστε αυστηρά και μόνο με εκτροφείς – χομπίστες και κάποιες φορές και ιδιώτες. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό, ο νέος ιδιοκτήτης του κουταβιού μας, να έχει ο ίδιος την επιλογή!

Προκειμένου να επιτυγχάνεται αυτό, ενημερώνεται από εμάς με φωτογραφικό υλικό τόσο των κουταβιών όσο και των γονέων και επιλέγει ο ίδιος το κουταβάκι που του ταιριάζει!
Η δική μας αποστολή ξεκινά από εκείνο το σημείο…
Εμείς γινόμαστε τα μάτια και τα αυτία σας και με την πολυετή εμπειρία μας, αναλαμβάνουμε τον έλεγχο τόσο των γονέων όσο και των κουταβιών και εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις, προχωρούμε στην άνετη και υπεύθυνη μεταφορά του κουταβιού στο καινούριο του σπίτι! Συνοψίζοντας  δεν επιλέγουμε το κουτάβι εμείς για εσάς, αλλά φροντίζουμε να σας δώσουμε κατ’αρχήν την επιλογή και να την υλοποιήσουμε με τον πλέον ασφαλή και υπεύθυνο τρόπο!

Λίγα λόγια για εμάς..

Ή Puppy land με έδρα τον Βόλο, είναι μια Νόμιμη εταιρία και τήρει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές περί εισαγωγής κυνών στην Ελλάδα. Ή μεταφόρα γίνεται μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο όχημα που τηρεί όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαΐκης Ένωσης (ανοξείδοτα κλουβιά, κλιματισμός – θερμανσή, εξαερισμός, κάμερες ώστε τα κουτάβια να παρακολουθούνται σε όλη την διάρκεια του ταξιδιου! Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των τετράποδων χνουδωτών μας φιλών, ώς πρώην επίσημοι Έλληνες εκτροφείς απο το 1994 εώς το 2015.

‘Εχουμε την δυνατότητα να σας καθοδηγήσουμε ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή! Για εμας προτεραιότητα ήταν και θα είναι πάντα ή συνεργασία με ευσυνείδητους εκτροφείς, με στόχο την βελτίωση της επόμενης γενιάς, χρησιμοποιώντας πάντα τους καλύτερους επιβήτορες. Ζωτικής σημασίας για εμας είναι πρωταρχικά η καλή υγεία του ζωού και δευτερευόντως η σωστή μορφολογία..

Συμβουλή!

Επιλέξτε προσεκτικά την φυλή του σκύλου που σας ταιριάζει και βεβαιωθείτε πριν την αποκτησή του, πώς μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις καθημερινές του ανάγκες!

Πάντα στην διάθεση σας..

Τι λένε για εμάς