ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ

Συμβόλαιο υιοθεσίας – Όροι και προϋποθέσεις

 

Στήν περίπτωση κατά την οποία οι επίδοξοι ιδιοκτήτες ακυρώσουν μονομερώς τη σύμβαση αγοράς του κουταβιού που έχουν επιλέξει, το ποσό της εκάστοτε καταβολής δεν επιστρέφεται.

Με την παραλαβή του κουταβιού ο νέος ιδιοκτήτης οφείλει να τηρεί αυστηρά και απαρέκκλιτα τους κανόνες ευζωίας αυτού όσον αφορά την υγιεινή και την εν γένει φροντίδα του. Λόγω της ευαισθησίας του κάθε ζωντανού οργανισμού η εγγύηση που παρέχουμε στους νέους ιδιοκτήτες των κουταβιών μας ως Puppyland είναι πέντε (5) ημέρες από την ημέρα παραλαβής αυτών, σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε στην υγεία τους που έγκειται σε κληρονομική ή προ της παραλαβής αυτού πάθηση. Σε περίπτωση που το κουτάβι καταλήξει από κάποια κληρονομική πάθηση, θα υπάρξει αντικατάσταση αυτού σε συνεννόηση πάντα με τον ιδιοκτήτη και όχι επιστροφή  χρημάτων. Απαραίτητη προϋπόθεση για την χορήγηση της ως άνω εγγύησης είναι η τήρηση των κάτωθι ενεργειών εκ μέρους του νέου ιδιοκτήτη.

 

1. ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τήρηση των οδηγιών ταΐσματος που θα σας δώσουμε για την πρώτη εβδομάδα η οποία θεωρείται εβδομάδα προσαρμογής.

2. ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή εμφάνισης οποιουδήποτε ανησυχητικού συμπτώματος για την υγεία του κουταβιού επίσκεψη ΜΟΝΟ σε συνεργάζομενό μας κτηνίατρο τον οποίο θα σας υποδείξουμε τηλεφωνικά προκειμένου να αντιμετωπισθεί έγκαιρα και με ασφάλεια και από τους πλέον ειδικευμένους το οποιοδήποτε πρόβλημα.Τα έξοδα του κτηνιάτρου (αμοιβή, εξετάσεις, θεραπεία, φάρμακα) βαρύνει όπως προβλέπεται, τον νέο ιδιοκτήτη.

3. ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 

Διενέργεια παρασιτολογικών εξετάσεων εντός 48 – 72 ωρών απο την παραλαβή του κουταβιου ώστε να αποκλείσουμε την ύπαρξη επικίνδυνων για τη ζωή του παρασίτων. Σε περίπτωση διάρροιας, εμετού, ναυτίας ή ανορεξίας η εξέταση πρέπει να γίνει άμεσα και χωρίς καμία καθυστέρηση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μπορείτε να αποκτήσετε το κουτάβι σας σήμερα από εμάς, εύκολα και με αξιόπιστες διαδικασίες.
Εμείς από την μεριά μας, σας εγγυόμαστε ότι τα κουτάβια μας πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ποιότητας, το μόνο που μένει από εσάς είναι τα αγαπήσετε και να φροντίσετε όπως τους αξίζει.

Όλα τα κουτάβια μας είναι εμβολιασμένα και αποπαρασιτομένα και πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στο 694 300 6000 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ